Pohodništvo s psom po najlepših evropskih poteh

Pohodništvo je način rekreacije, dostopen vsakomur. Na pohod se lahko odpravimo po bližnji in daljni okolici, praktično kamorkoli. Slovenija je zaradi svojega reliefa in čudovite narave še posebej primerna za izvajanje pohodništva, tako poleti, kot tudi pozimi. Če radi potujete in svoj prosti čas ter potovanja delite s svojimi štirinožnimi prijatelji, pa si preberite nekaj namigov, kam se odpraviti, ko prehodite že vse poti po naši mali čudoviti deželi.

  1. Pot sedmih sester (The seven sisters path), Velika Britanija

Pot se nahaja približno 15 km iz krajev Alfriston in Eastbourn. Celotna pot je poimenovana »South downs way« in se razteza na razdalji 150 km. Del te poti je tudi Pot sedmih sester, ki je dolga okoli 15 km, kar je idealna razdalja, če imate psa, navajenega na pohodništvo. Pot je izjemno priljubljena med domačini in turisti, ki tod sprehajajo svoje kužke, kolesarijo ali jezdijo. Pot se dviguje nad belimi klifi in številnimi kotanjami. V naravi, ki obdaja pot, je mnogo drugih živali, zato je dobro, da imate svojega psa ves čas na povodcu.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Drobne Deja

Viri:
 https://www.google.com/
https://www.bringfido.com