Okrasite dom z unikatnim portretom svojega kosmatinca

309

Ste kdaj pomislili, da bi s fotografijo svojega kužka, muce, kunca ali drugega ljubljenčka ustvarili nekaj zares čudovitega, unikatnega in celo umetniškega? Nekaj, kar vas bo nanj spominjalo za večno? Spletna stran Kosmatinec.si ponuja prav to: enostavno naložite fotografijo svojega kosmatinca in že čez nekaj dni bo pri vas njegov estetsko oblikovan portret, ki bo popolnoma unikaten in personaliziran.

Nakup unikatnega portreta kosmatinca je primeren za vse, ki imajo radi svojo žival, so ponosni nanjo ali želijo imeti prav poseben spomin na preminulo žival. Unikaten portret kosmatinca je odlična ideja tudi za vse, ki iščejo idealno darilo za lastnika psa, mačke, kunca, konja ali katere koli druge živali. To je izdelek, ki bo zagotovo navdušil vse lastnike živali, ki želijo imeti na svoji steni nekaj edinstvenega, drugačnega in preprosto čudovitega.

Kosmatinec.si je mlad projekt in novost na slovenskem trgu. Cilj ekipe Kosmatinec.si je, da bi steno vsakega lastnika domače živali v Sloveniji krasil njen portret. Njihovi unikatno oblikovani portreti psov, mačk in drugih hišnih ljubljenčkov so navdušili že mnoge. Portreti so umetniško oblikovani, a hkrati dovolj realistični, da odsevajo karakter vsakega kosmatinca. Ob pogledu na unikaten portret svojega ljubljenčka marsikdo ne more zadržati solz! Izdelek je izjemno estetski in bo najlepše zasijal na steni vaše dnevne sobe, kjer ga bodo lahko občudovali vsi. 

Niti dva portreta nista enaka, čisto vsak je edinstven. Vsi portreti so visokokvalitetni, ročno oblikovani in izdelani v Sloveniji. Ker njihova izdelava zahteva svoj čas, je tedensko število naročil omejeno. Svoje mesto si pravočasno zagotovite prek spletne strani www.kosmatinec.si.

Kako deluje?

Postopek je zelo enostaven: fotografijo živali, ki jo želite spremeniti v umetniški portret, naložite na spletno stran kosmatinec.si. Pošljete lahko fotografijo katerega koli ljubljenčka, npr. psa, mačke, zajčka, konja … Njihovi oblikovalci bodo na podlagi fotografije izdelali estetsko oblikovan in unikaten portret. Če se ne morete odločiti, katero fotografijo izbrati, jih lahko pošljete več in izbiro najprimernejše prepustite kar strokovnjakom. 

V naslednjem koraku izberete velikost portreta, barvo ozadja in okvir, če ga želite. Vpišete tudi ime živali, ki bo prikazana na portretu. Fotografija vašega kosmatinca je zdaj prepuščena rokam izkušenih mojstrov, ki jo bodo spremenili v svojo najbolj izjemno in unikatno verzijo.

Da bo portret kar najlepši, mora biti kosmatinec ustrezno fotografiran. Smernice za fotografiranje in vse ostale informacije so dostopne na spletni strani www.kosmatinec.si, kjer lahko na enostaven način oddate svoje naročilo.

Kosmatinec.si bo v prihodnosti podaril en evro od vsakega nakupa zavetiščem v Sloveniji. Povežite se tudi z njihovo Facebook stranjo in bodite obveščeni o vseh novostih. V prihodnje obljubljajo še več personaliziranih izdelkov, kot so skodelice, blazine in canvas slike.

Promocijsko sporočilo