Nikoli več v skrbeh za svojega najboljšega prijatelja

Najhujša nočna mora vsakega pasjega skrbnika je, da se njegov ljubljeni kuža izgubi. Tudi pri dobro streniranih psih in psih, ki so vedno na povodcu ali v ograjenem prostoru je tveganje vedno prisotno. Morda se le enkrat ne bo zmogel upreti lovskemu nagonu, morda boste le enkrat po nesreči pustili vrata ograje priprta …

Žal so izgubljeni psi precej pogost pojav in nekateri nikdar več ne najdejo poti nazaj domov. Mikročip in ovratnica z identifikacijo lahko pomagata psu najti skrbnika, a le, če pride v prave roke. To pa največkrat traja kar nekaj časa in v tem času se lahko zgodi marsikaj.
Na srečo je danes na voljo tehnologija, ki omogoča, da ste vedno en korak pred nezgodo. Če vašega psa slučajno med sprehodom ali prosto igro smrček odnese izven vašega vidnega polja, lahko v trenutku izveste natančno, kje se nahaja. Nič več prestrašenih klicev in nič več trenutkov, ko se srce na hitro ustavi, ko se vašega najljubšega laježa ne sliši več in ko se kosmata glava ne prikaže iz grmovja.

Ovratnica z vgrajenim GPS lokacijskim sistemom lahko izgubljenega psa zazna nemudoma in tako pomaga preprečiti, da bi odtaval predaleč ali da bi se med njegovo odsotnostjo zgodila nesreča. Ovratnica je praktična, cenovno dostopna in investicija se nedvomno izplača – vaš ljubljenček bo namreč z njo varnejši kot kadarkoli. Na sprehodu boste zdaj sproščeni, svojega psa pa boste tudi mirne vesti spustili s povodca za igro ali ga pustili nenadzorovanega na ograjenem dvorišču.

Ovratnica je opremljena z zelo majhno GPS sledilno enoto in SIM kartico, ki deluje v mobilnem omrežju. Obe tehnologiji omogočata do 10 metrov natančno določanje lokacije psa, ki jo nosi. Informacije o lokaciji se lahko prenesejo na vaš telefon ali tablico. Če torej vaš pes odtava in ga ne najdete, morate le pogledati na svoj telefon in v trenutku boste vedeli natančno kje se nahaja. Še več! Ovratnica ima tudi funkcijo varnega območja. To pomeni, da lahko določite, kje se vaš ljubljenček običajno nahaja, torej ali je znotraj domačega, varnega območja. V trenutku, ko bo pes zapustil to območje, bo ovratnica poslala obvestilo na vaš telefon.

GPS ovratnica lahko reši življenje vašemu ljubljenčku, saj ga boste z njeno pomočjo našli še preden se bo znašel v nevarnosti. Napor, stroški in čustveno breme, ki jih terja iskanje izgubljenega psa, pa so zgodovina. Za več informacij obiščite spletno stran https://www.a1.si./ .

Nagradna igra je zaključena.