Najbolj nenavadne (in neužitne) stvari, ki jih psi radi jedo

1399

Bad Dog Getting Into GarbagePasji skrbniki so pogosto zelo presenečeni in zgroženi ob spoznanju, kaj vse je njihov štirinožni prijatelj sposoben pojesti. Najpogosteje so nad tem presenečeni neizkušeni lastniki, ki se z lastništvom psa in izzivi, ki jih prinaša nov kosmati družinski član, srečujejo prvič. Niti v sanjah si ne morejo misliti, kaj vse je lahko nevarno za njihovega novega ljubkega radovedneža.

Za razliko od skrbnikov pa veterinarji niso tako zelo presenečeni, saj se dnevno srečujejo s številnimi nenavadnimi primeri in posledično tudi težavami, ki jih psom povzroča zaužitje takšnih neprimernih predmetov.

Pred vami je nekaj najbolj nenavadnih, pa vendar pogosto zaužitih in brez dvoma tudi nevarnih stvari, ki bi se lahko znašle na jedilniku vašega psa, če ne boste dovolj previdni. Priporočljivo je torej poznati in pravočasno preprečiti nevarnost.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Maja Kalaš

Vir: petfinder.com

 

Objavljeno v dvajseti številki revije Kužek