Kužkov izbor najboljših 2020

967

Dragi bralci in bralke,

čeprav je za nami bolj žalostno leto, ko življenja nismo mogli uživati v tako polni meri, kot običajno, smo se odločili, da tudi letos nagradimo s priznanji tiste, ki so vas in vašega kužka s svojo strokovnostjo in človeškim (ali bolje: pasjim) odnosom še posebej navdušili.

Naši kužki so bili v preteklem letu prikrajšani za marsikateri obisk salona in pasje šole, mi pa se nismo mogli družiti ob kavici v psom prijaznih lokalih in preživeti počitnic v psom prijaznih hotelih. Prepričani pa smo, da si kljub velikim omejitvam pri svojem delu ponudniki storitev in izdelkov za živali tudi letos zaslužijo, da jim s svojimi glasovi izkažemo, da cenimo njihovo delo.

V upanju, da bodo v letu 2021 vse dejavnosti spet zacvetele z vso močjo, vas vabimo, da predlagate kandidate za najboljše v svoji kategoriji.

Imate svojega najljubšega veterinarja, pasjega frizerja, inštruktorja, svojo najljubšo trgovino za male živali …? Glasujete zanje – za posameznike in podjetja, ki so vas s svojim pristopom, postrežbo, prijaznostjo, strokovnostjo in kvaliteto prepričali, da si zaslužijo naziv najboljšega v svoji kategoriji. Glasujte v osmih kategorijah za najboljše po izboru bralcev. Glasujete lahko v posameznih kategorijah ali v vseh, izbira je povsem vaša.

Tisti, ki bodo prejeli največ glasov, bodo imenovani za finaliste izbora in udeleženi v ponovnem glasovanju v drugem krogu.

GLASUJTE S KLIKOM NA SPODNJI GUMB!

Glasovanje v prvem krogu traja od 7. 1. 2021 do 7. 2. 2021.