Kužkov izbor najboljših 2018 – 2. krog

4
67900

Prvi krog glasovanja za Kužkove najboljše je zaključen in izbrani so finalisti. V drugem krogu Kužkovega izbora najboljših ponudnikov storitev in izdelkov za pse se bo med seboj pomerili kandidati, ki so prejeli največ glasov v posameznih kategorijah. 

Glasujte za svojega favorita med finalisti s pomočjo obrazca na in mu pomagajte osvojiti naziv najboljšega v svoji kategoriji v letu 2018 po izboru Kužkovih bralcev!

Glasujete lahko v posameznih kategorijah ali v vseh, izbira je vaša. Povejte svoje mnenje in nagradite delo tistih, ki si to najbolj zaslužijo!

Glasovanje je omejeno na telefonsko številko, kar pomeni, da lahko z iste številke glasujete le enkrat vsakih 24-ur. Po pretečenem času se omejitev sprosti in ponovno lahko glasujete v vsaki od kategorij.

Glasovanje traja od 5.2. do 20.2.2019

Zmagovalci bodo nekaj dni po koncu glasovanja objavljeni na spletni strani kuzek.si, o zmagi pa bodo tudi obveščeni. Poleg laskavega naziva bodo prejeli tudi spominska priznanja!

4 KOMENTARJI

  1. Pasja sola Bajka je izvrstna, ni dobra samo za pse, ampak tudi za njihove lastnike!

  2. Obiskovali smo že kar nekaj pasjih šol, ampak smo najbolj zadovoljni z CityDog. Priporočam vsem lastikom kužkov.

  3. Pasja šola Bajka je odlična, Alenka prva liga, zelo strokovno podkovana in prijazna, pri njej dobis resnično dobro vzgojo, lastniki in naši ljubljenčki, ter odgovore in nasvet za vsako tezavo. Z veseljem prezivljamo urice v šoli.

Comments are closed.