Kako praznovati rojstni dan vašega kužka

292

 Naši kužki so del naše družine in njihov rojstni dan je prav tako pomemben, kot rojstni dan kateregakoli drugega člana družine, se strinjate? Dobra novica je, da obstaja veliko načinov, kako lahko praznujemo pasje rojstne dneve. S tem naredimo rojstni dan vašega kužka prav poseben in še posebno zabaven.

  1. Priredite zabavo

Priredite zabavo za svojega pasjega ljubljenčka in povabite nekaj prijateljev ali družinskih članov in njihove kužke, ki so prijatelji vašega psa. Zabava naj bo seveda čim manjša; s tem tudi število povabljencev. Povabite le tiste, ki so glede ljubezni do kužkov na ‘isti valovni dolžini’, kot vi (to pomeni, da se vam ob ideji praznovanja kužkovega rojstnega dne ne bodo posmehovali).  Vsem ostalim bo zabava malce odveč, lahko pa se celo zgodi, da o vas spremenijo mnenje z mislijo, da se vam je rahlo ‘odpeljalo’. Kužkom postrezite z dobrotami in priboljški, zabavajte jih z igrami.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Katarina Robnik

Viri: