Ideje za risanke s psi

985

Številni otroci in odrasli imajo radi pse. Včasih pa nam kar zmanjka idej, kaj bi sploh gledali. Za vas smo tokrat pripravili ideje za risanke, v katerih nastopajo psi. Možno si jih je ogledati na televiziji, na nekaterih slovenskih in tujih kanalih.

Tačke na patrulji

Tačke na patrulji so dandanes najbolj znana risanka med otroci. Mini kužki v različnih vlogah so vedno znova postavljeni pred številne izzive in dogodivščine. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč, tistim, ko jo potrebujejo.

Scooby Doo

Med ideje za risanke s psi moramo obvezno omeniti risanko Scooby Doo. Ta vedno lačen kosmatinec, je že kar nekaj časa na sceni. Poznajo ga prav vse generacije in še vedno se vrti po televiziji. Skupaj s svojimi človeškimi prijatelji Shaggyjem, Daphne, Fredom in Velmo se vedno znajdejo na različnih dogodivščinah, pred izzivi in begu pred pošastmi. Ali jim bo uspelo pobegniti?

Snoopy

Snoopy je črno-bel beagle, ki ga velikokrat srečamo natisnjenega na majicah, pižamah, nogavicah ipd. Snoopy ne govori, a se izraža neverbalno. V družbi Charlie Browna in rumenega ptička jih spremljamo pri (ne)vsakdanjem življenju.

Pogumni kužek Pat

Zelo majhen, a pogumen kuža, ki bo svojemu prijatelju vedno priskočil na pomoč. Čeprav se rad igra, pa ga spremljamo premagovati vse ovire, ko je potrebno reševanje.

Pepe in Pluton

To sta prijatelja Miki Miške. Skupaj s še nekaterimi prijatelji se podajajo na različne dogodivščine, kjer otroke hkrati učijo številnih zanimivosti.

Spike

Spike je siv buldog, ki ga pogosto srečamo v risanki Tom in Jerry. Ima rahlo prijateljstvo z Jerryjem, a mačkona Toma ne mara, saj mu ta pogosto po nesreči nagaja. Je za to mogoče kriv Jerry?

Bluey

Bluey je živahna 6-letna psička. Živi s svojima staršema in mlajšo sestrico Bingo. Vsak dan pa jo življenje zanese v nove dogodivščine skozi katere se vedno nekaj nauči in tako tudi odrašča.

Pasja prijatelja

V risanki nastopata dva brata, mopsa, po imenu Bingo in Rolly. Vsakič, ko ju njun lastnik Bob pusti doma, se sama odpravita na potep po okolici, novim dogodivščinam naproti.

Pes Bitzer

V risanki Bacek Jon nastopa tudi pes Bitzer. Bacek Jon si pogosto izmišljuje različne vragolije in pri tem zaide v težave. Pes Bitzer ga pri tem želi ustaviti, a velikokrat nastrada prav on.

Kljub temu, da so risanke v osnovi za otroke pa se lahko kdaj pa kdaj tudi vi usedete pred ekran z njimi in si ogledate kakšno risanko. Mogoče boste ob tem hkrati odkrili novo temo za pogovor in se zabavali.

Eva Tomažin

VIRI:
www.sl.animalthai.com
www.tv-spored.siol.net
www.tomandjerryfandom.com
www.zkp.rtvslo.si