Fizične in miselne aktivnosti za v stanovanje

Odgovorni lastniki psov seveda zelo neradi priznamo, vendar se na vsake toliko časa pojavi dan, ko je zunaj hud naliv, visok sneg ali pa neznosen mraz; ko naš kuža iz zdravstvenih ali drugih razlogov ne sme iz hiše ali pa se nam preprosto ne ljubi še na tisti zadnji, večerni sprehod. Kakršen koli naj bo že razlog za to našo malo nedoslednost, pa naš kuža še vseeno zahteva svojo dnevno telovadbo – tako fizično kot miselno. Čeprav seveda nič ne more nadomestiti sprehoda, ki ga pes instinktivno potrebuje in mu je dnevna hoja čez drn in strn s svojim krdelom v genih zapisana že iz časa njegovih prednikov volkov, pa lahko psa utrudimo tudi v stanovanju.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Andreja Fegeš

Objavljeno v šestindvajseti številki revije Kužek

2 KOMENTARJI

 1. Pozdravljeni,

  Že skoraj 1 leto sem naročnik vaše revije, vendar nimam dostopa do vseh vsebin na vaši spletni strani.
  Hvala in lep pozdrav!
  Marjana Černelič

  • Pozdravljeni Marjana,
   na spletni strani se morate registirati z istim email naslovom kot ste ga napisali ob naročilu na revijo – na ta način se sistemsko avtomatsko uredi polni dostop. V kolikor iz kakršnega koli razloga to ni mogoče, pošljite prošnjo za polni dostop na email urednistvo@kuzek.si – obvezno pripišite svoje naročniške podatke, email in uporabniško ime na strani.

   Lep pozdrav,
   Uredništvo

Comments are closed.