Dobrodošli na Virtualnem Kužkovem festivalu

141

Naj vas pozdravimo na 1. Virtualnem Kužkovem festivalu. Končno smo dočakali vsaj digitalno druženje, če nam je že v Mostecu leto 2020 prekrižalo načrte. Vabljeni na obisk vseh stojnic, saj vas na vsaki čaka kakšno presenečenje, akcija ali posebna ugodnost.

ZA OBISK FESTIVALA KLIKNITE TUKAJ. 

Z nami so Arava in Furry care, strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami glede zdravil in prehranskih dopolnil. Obiščete lahko spletno trgovino Buba, kjer poleg pestrega nabora izdelkov najdete tudi božične akcije, trgovino Pancho, kjer lahko svojega kužka modno in primerno oblečete in trgovino Karoks, kjer najdete unikatne pasje posteljice iz sodov.

Z nami sta tudi krasni društvi S hrti za hrte in REPS. Pridružila se nam je psarna Myn Senca, kjer so prav pred kratkim dobili mladičke in pasja šola Planet K9, ki ima prave nasvete za še boljše odnose med kužki in skrbniki.

Če se želite podučiti o zdravem in sijočem kožuščku, obiščite tudi stojnico pasjega salona Krtačko. Z nami je tudi pasji hotel Dog holiday, kjer krasno razumejo potrebe vseh kosmatincev.

Seveda imamo za vas tudi par zelo luštnih nagradnih iger, in sicer za sodelovanje obiščite stojnice Purina, Petsi in Prestige Pet. Časa ni neomejeno, zato hitro odklikajte tja. Jasno smo tudi na stojnicah Kužek & Mucek  za vas pripravili nekaj presenečenj, zato naj se druženje na Virtualnem Kužkovem festivalu začne.

ZA OBISK FESTIVALA KLIKNITE TUKAJ.