Povej mi, kaj si po horoskopu in povem ti, katera pasma je prava zate!

Ni važno, kako resno jemljete horoskop in različna predvidevanja o karakterju vašega znamenja – vedno je sproščujoče in zabavno preveriti, kaj so nam na različnih področjih življenja namenile zvezde. Raziskali smo področje in poiskali pasme, ki najbolj ustrezajo posameznim horoskopskim znamenjem.

 

Oven (21. marec – 19. april) – Nemški ovčar

Zaradi svojega poguma in odločnosti, ovni velikokrat veljate za najmočnejše izmed vseh horoskopskih znamenj. Enako bi lahko rekli za nemške ovčarje, ki so znani po svoji pozorni, poslušni in inteligentni naravi. Če ste rojeni v znamenju ovna, boste v nemškem ovčarju zagotovo našli odličnega partnerja, ki vas bo z veseljem spremljal pri vaših podvigih.

Bik (20. april – 20. maj) – Sibirski haski

Bikci potrebujete močnega psa z veliko energije, ki bo z lahkoto sledil vašemu aktivnemu življenjskemu slogu. In prav haskiji, neverjetno vzdržljivi vlečni psi so tisti, pri katerih najdemo vse te lastnosti. Kot vi, se odlično znajdejo pod pritiskom in so hkrati ekstremno sočutni in ljubeznivi.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Maja Bernik

Vir:
www.purewow.com