Odtis tačke – najlepši spomin

Slovo od svojega najboljšega štirinožnega prijatelja je težka preizkušnja, s katero se moramo prej ali slej spopasti vsi. Ne glede na to ali pes zadnjič zaspi doma, v našem naročju ali ob naši humani odločitvi pri veterinarju, naše naloge odgovornih in ljubečih lastnikov v tistem trenutku ni konec. Zdaj je na nas, da poskrbimo, da bo ljubljenčkovo zadnje slovo dostojno, njegovo zadnje mesto počitka pa lep in spokojen kraj.

Pri podjetju Cremona zagovarjajo stališče, da človekovi najboljši prijatelji niso potrošni material in si zaslužijo dostojno slovo. Ob bolečem dogodku skrbniku pokojne živali nudijo oporo, tolažbo in razumevanje, pri čemer sodelujejo tudi s terapevti za žalovanje. Nudijo vam širok nabor možnosti, kako počastiti spomin na svojega ljubljenčka. Ljudje se najpogosteje odločajo za kremacijo oziroma upepelitev, pepel živali se namreč potem lahko pokoplje na domačem vrtu, pokopališču za male živali, lahko se ga raztrese, ali pa se ga hrani doma v žari.

Če želite vedno imeti spomin na svojega najboljšega prijatelja, nudijo tudi izdelavo odtisa njegove tačke iz posebne mase. Odtis tačke simbolizira sled, ki jo je pustil v vašem življenju in v vašem srcu, ki vam je polepšala življenje in ne bo nikoli pozabljena. Lahko se namesti na žaro, lahko pa služi kot samostojni spominek in ga postavite na grob ali na domačo polico. Na voljo je v obliki srca, kroga ali oblaka v zlati, srebrni ali bakreni barvi.

Počastite spomin na pokojnega ljubljenčka tako, kot si zasluži v zameno za dolgoletno zvestobo, brezpogojno ljubezen in veselje, ki ste jih bili deležni od njega.

http://www.cremona.si/sl/

Promocijsko sporočilo