Čiščenje in vzdrževanje higiene pasjih ležišč

1976

higiena-pasjih-leziscPovsem samoumevno se nam zdi, da ljudje skrbimo za higieno svojih ležišč, redno prezračevanje žimnic, blazin in odej ter pranje posteljnine. Ne nazadnje znamo biti zelo izbirčni tudi pri nakupu primernih izdelkov za svoje ležišče, saj vso svojo pozornost namenimo tako materialom, kakovostni izdelavi kot proizvajalčevim navodilom za vzdrževanje. Kaj pa pri izbiri in vzdrževanju pasjega ležišča?

Ali smo resnično dovolj pozorni na materiale, iz katerih je izdelano ležišče, na navodila za vzdrževanje, obliko samega ležišča ali pa nas lahko za nakup prepriča že lep zunanji videz pasje posteljice? Smo preveč pozorni na to, da se postelja ujema z notranjo opremo našega doma in premalo na to, da je zares kakovostno izdelana, iz ustreznih materialov in nezahtevna za vzdrževanje?

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Maja Kalaš

Viri: www.dogster.com
dogcare.dailypuppy.com
dogcare.dailypuppy.com
pets.petsmart.com

 

Objavljeno v osemnajsti številki revije Kužek