Zahvala reviji Kužek

1481

Zagotavljanje zaščite živali in spoštovanja njihovih pravic je res na ramenih pristojnih upravnih organov, tudi zavetišča, vendar je uspeh v največji meri odvisen od odgovornosti družbe. Vsak posameznik in vsi skupaj prispevamo največ z odgovornim ravnanjem do lastnih, sosedovih, zapuščenih … vseh živali!

Foto: zavetišče-ljubljanaOgromno smo že postorili, a še zdaleč ne vsega. V Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana na Gmajnicah smo skupaj sprejeli že več kot 16.000 zapuščenih hišnih živali in še naprej se bomo trudili.

In ker ljudje radi pozabljamo oziroma marsičesa ne poznamo, je prav, da se nas opomni, obvešča, seznani ter osvešča. To pomembno vlogo opravljajo raznorazni mediji in informacij nikoli ni preveč. Bolje tri kot nobena.

Verjamemo, da bo pomembno vlogo pri tem imela tudi nova revija in spletna stran KUŽEK, vsaj pri psih. Resen pristop je revija in spletna stran KUŽEK pokazala z velikodušno pomočjo posredovanja pomembnih informacij in pri promociji Zavetišča Ljubljana. Pomagala bo pri predstavljanju naših varovancev in njihovih radosti ali tegob vam.

Z revijo in spletno stranjo KUŽEK lahko pomagate tudi vi, da bo psom in tudi drugim živali jutrišnji dan boljši, lepši, prijaznejši. Z vašo pomočjo jim lahko ponudimo več.

HVALA!

Hvala od mokrih smrčkov, iskrivih oči in živahnih repkov. Hvala od vseh nas, ki se trudimo zanje.

HVALA KUŽKU!

Marko Oman,
Vodja zavetišča Ljubljana

 

 

Objavljeno v prvi številki revije Kužek