VIDEO: Se tudi vam ti haskiji zdijo neverjetni?

Haskiji so bili včasih predvsem delovni psi, vendar pa so dandanes enako razigrani in polni vragolij kot ostali kosmatinci. Najbolj se seveda lahko nasmejimo njihovemu zavijanju v luno na vso moč, vendar pa druge prigode v tem videu niso nič manj smešne. Če imate 15 prostih minut, si oglejte video s 30 neverjetnimi haskiji – zabava je zagotovljena.

Prvi mladiček se uspešno izogne padcu po stopnicah in še v teku oddirja naprej, drugi mrtvo hladen prenaša grizljanje ušesa malega mucka, sledi pa pravi mojster »pasjih selfijev«. Mimo tuljenja v luno seveda ne moremo (še posebno smešno je cviljenje pri mladičkih, ki proizvajajo skoraj že govoreče glasove), v kompilaciji pa smo priča tudi številnim nerodnežem. Za malo razneženosti poskrbijo mladički, ki spijo v ravni vrsti, stisnjeni drug k drugemu, za malo groze pa bo poskrbelo razdejanje, ki ga znajo psi pustiti za seboj po igralnih uricah.

Ko smo prišli do psa, ki ima na glavi ves presečen piščančka, so bile solze smeha že zelo blizu, k čemur so še pripomogli mojstrski pasji pogledi, ki so sporočali sledeče: »Jaz sem najbolj ubog kuža na svetu«. Ste že kdaj videli prijateljevanje haskija in sove? No, tokrat si lahko ogledate tudi ta prizor ali pa morda tistega, kjer se pes prepušča sproščujoči masaži uhljev.

Maša Pirnat