Vprašajte vedenjskega strokovnjaka

Dobrodošli v Kužkovi vedenjski svetovalnici, kjer lahko naročniki Kužkovega spletnega dostopa brezplačno postavljate vprašanja strokovnjakom za pasje vedenje. Ste pri psu začeli opažati neželena vedenja, pa ne veste, kako se z njimi spopasti? Ste pri psu opazili vedenja, ki si jih ne znate pojasniti? Ima vaš pes že dalj časa vedenjske težave? Ne veste, kako se lotiti odpravljanja ali preprečevanja vedenj, ki so moteča za vas ali vašo okolico? Obrnite se na naše vedenjske strokovnjake, ki vas bodo usmerjali pri vzgoji in prevzgoji vašega pasjega ljubljenca.

Prosimo, prijavite se v sistem in oddajte svoje vprašanje preko spodnjega obrazca. Prosimo, da ste pri opisu težave kar se da natančni. Odgovor boste prejeli najkasneje v roku treh delovnih dni.

PRIJAVA V SISTEM !

OBRAZEC ZA ODDAJO VPRAŠANJ:

Podatki o psu

Ime psa:

Spol:

Starost:

Pasma/mešanec:

Kastracija/sterilizacija: DA NE

Prostor za vaše vprašanje

 

 

Vedenjska svetovalnica je namenjena izmenjavi informacij in nasvetov, ki so pasjim skrbnikom lahko v pomoč pri vzgoji psa in odpravljanju neželenih vedenj. Posredovani nasveti so informativne narave. Svetovalci in lastnik spletne strani ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršne koli neljube učinke, ki bi bili posledica uporabe informacij, posredovanih v svetovalnici.