Domov Spletna trgovina Oprema Značke
Akcija!

Značke

2,00 1,00

Kategorija:

Opis

Pokažite vsem, da imate radi svojega kužka!

Imate tako radi svojega psa, da bi si to najraje napisali na čelo? Ni potreznacka-1be, kajti za vas smo pripravili čudovite priponke, ki sporočajo prav to! Simpatične značke z motivom “I ❤ Kužek” so najbolj prikupen modni dodatek ljubiteljev psov. Značke lahko pripnete na vse vrste tkanin: oblačila, torbe, nahrbtnike, šolske puščice, … In tako pokažete, da imate resnično radi pse!

 

Značke lahko naročite po ceni 2 €, preko obrazca (za naročanje se je potrebno prijaviti), preko telefona, na številki 031 656 015 ali na urednistvo@kuzek.si.

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Kužek ob nakupu značke ne plačajo poštnine!

– Ob nakupu dveh značk prejmete Obesek za ovratnico ali oprsnico gratis! – prihranite 3,90 €

– Ob nakupu treh značk prejmete drobižnico z motivom psa gratis (v okence opombe vpišite katero drobižnico želite prejeti) – prihranite 5,90 €

 

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa Kužek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Morda vam bo prav tako všeč…