Domov Spletna trgovina Oprema Značke

Značke

2,00

Kategorija:

Opis

Pokažite vsem, da imate radi svojega kužka!

Imate tako radi svojega psa, da bi si to najraje napisali na čelo? Ni potreznacka-1be, kajti za vas smo pripravili čudovite priponke, ki sporočajo prav to! Simpatične značke z motivom “I ❤ Kužek” so najbolj prikupen modni dodatek ljubiteljev psov. Značke lahko pripnete na vse vrste tkanin: oblačila, torbe, nahrbtnike, šolske puščice, … In tako pokažete, da imate resnično radi pse!

narocila-kuzek

Značke lahko naročite po ceni 2 €, preko obrazca (za naročanje se je potrebno prijaviti), preko telefona, na številki 040/863-018 ali na urednistvo@kuzek.si.

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Kužek ob nakupu značke ne plačajo poštnine!

– Ob nakupu dveh značk prejmete Obesek za ovratnico ali oprsnico gratis! – prihranite 3,90 €

– Ob nakupu treh značk prejmete drobižnico z motivom psa gratis (v okence opombe vpišite katero drobižnico želite prejeti) – prihranite 5,90 €

 

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa Kužek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Značke”

Morda vam bo prav tako všeč…