Domov Spletna trgovina Oprema Pasja drobižnica

Pasja drobižnica

Kategorija:

Opis

Prikupna drobižnica v obliki pasje glave

drobiznice-novo-2015

Končno so v Kužkovi spletni trgovini na voljo pasje drobižnice v obliki pasje glave, z motivom devetih različnih pasem ter z različnimi prikupnimi in realističnimi pasjimi izrazi. Denarnica je mehka, prisrčna, in nadvse priročna za shranjevanje kovancev, kartic ali manjših pripomočkov za ličenje. Zapira se s priročno zadrgo in ne zasede veliko prostora, zato je posebej primerna za manjše torbice.

 

Specifikacije:
Izdelek: Denarnica za kovance
Oblika denarnice: Pasja glava
Material: spredaj mercerizirani bombaž, zadaj mehka flanela
Velikost: približno 11cm x 11cm
Barve: siva, rjava, rumena in oranžna
Motivi: francoski buldog, boston terier, border collie, shiba inu, shar pei, koder, sibirski husky, pomeranec

Ob nakupu v okence opombe vpišite ime drobižnice, ki jo želite naročiti.

Izbirate lahko med desetimi motivi:

1. Drobižnica mops 

Mehka in prikupna drobižnica s prepoznavnim zgubanim obrazom francoskega buldoga bo navdušila vse ljubitelje pasme. Skoraj tako, kot da bi imeli ves čas s seboj svojega ljubljenčka!

drobiznica-francoski-buldog
2. Drobižnica pomeranec

Prikupen obraz najmanjšega iz družine špicev osvoji vsakogar, ki se zagleda v velike, temne oči. V tipični oranžni barvi se odlično poda k vsaki torbici!

drobiznica-pomeranec
3. Drobižnica črn bostonski terier

Iskrica v očeh, ki je tipična za pripadnike te pasme, je natančno upodobljena tudi na tej prisrčni drobižnici. Ob pogledu nanjo si ne morete pomagati, da ne bi pomislili: “Le kaj bo pa zdaj ušpičil?” Črno-bela kombinacija je vedno v modi.

drobiznica-boston-terier
4. Drobižnica sibirsky husky

Ljubiteljem polarnih pasem se bo zagotovo najbolj dopadla ta z motivom sibirskega huskyja, ki še vedno ostaja ena najbolj priljubljenih velikih pasem v svetu. Za razliko od živega, pa lahko tega pospravite v vsak žep!

drobiznica-husky
5. Drobižnica pritlikavi koder

Prikupen smehljaj pritlikavega kodra bo očaral vsakega ljubitelja pasem z razkošno, mehko dlako. Ko boste občutili mehkobo

drobiznica-koder
6. Drobižnica nasmejani francoski buldog

Mehka in prikupna drobižnica s prepoznavnim, veselim izrazom francoskega buldoga bo navdušila vse ljubitelje pasme. Ravno prav velika za vse drobne dragocenosti, priročna za vsako torbico.

 drobiznica-francoski-buldog
7. Drobižnica boston terier

Velike, proseče oči bostonskega terierja bodo začarale vsakogar, ki še ni podlegel čaru te živahne pasme. Z drobižnico z motivom bostonskega terierja se vam bo zdelo, kot da vas vaš najljubši kosmatinec spremlja povsod, kamor greste.

 drobiznica-boston-terier
 8. Drobižnica shiba inu

Ta japonska pasma veselega izraza počasi ogreva tudi srca Slovencev. Če pasme še ne poznate, je drobižnica z motivom shiba inu dober začetek, da se vanjo končno zaljubite!

 drobiznica-shiba-inu
 9. Drobižnica border collie

Živahni border collie je le stežka pri miru, zato bo miren, zvedav pogled z drobižnice prijetno presenečenje za vse, ki poznajo radoživi karakter te pasme.

 drobiznica-border-collie
 10. Drobižnica shar pei

Kdor je ljubitelj pasme shar pei, bo zlahka prepoznal veliki, radovedni pogled, nežne gubice in vesel izraz na obrazu, ki krasi zadnjo drobižnico.

 drobiznica-shar-pei

 

Cena drobižnice je 5,90 €, pri nakupu dveh dobite tretjo brezplačno, pri nakupu treh pa vam podarimo polletno naročnino na revijo Kužek!

Drobižnico lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Kužek ob nakupu drobižnice ne plačajo poštnine!

– Ob nakupu dveh drobižnic prejmete eno drobižnico gratis (če želite, da je motiv drugačen od izbranega, to vpišite v okence opombe) – prihranite 5,90 €

– Ob nakupu treh drobižnic prejmete letno naročnino na spletni dostop Kužek GRATIS! – prihranite 9,90 €

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa Kužek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Motiv

Border collie, Boston terier, Črn bostonski terier, Francoski buldog, Nasmejani francoski buldog, Pomeranec, Pritlikavi Koder, Shar pei, Shiba inu, Sibirski husky

Morda vam bo prav tako všeč…