Home Spletna trgovina Naročnine Naročnina na spletni dostop Kužek

Naročnina na spletni dostop Kužek

9,9029,70

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Kako do DARILA za nove naročnike na spletni dostop?

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@kuzek.si.garancija

Da, računajte tudi name. Želim prejeti vsaj 150 novih člankov za ljubitelje psov na leto ter vso vsebino od leta 2011. Rezervirajte mi mesto med naročniki.  V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

 

S spletnim dostopom Kužek dobite vse članke, ki so bili pred leti natisnjeni tudi v tiskani reviji.

 

Spletni dostop Kužek priporoča tudi Živa Viktoria Turk, dr. vet. med. in nekdanja miss športa.

Naročite se na najbolj uporaben spletni dostop za ljubitelje psov!

Spletni dostop vam postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju psa, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

 

Prednosti, ki jih dobite s spletnim dostopom:

  • Spletni dostop vam omogoča, da imate polni dostop do vsaj 150 novih člankov na leto
  • Nove naročnike čakajo tudi praktična darila!
  • Kot naročnik imate popoln in BREZPLAČEN dostop do vseh vsebin na spletni strani – to pomeni, da dobite dostop do vseh prispevkov iz preteklih številk revije Kužek, tudi če prej niste bili naročeni na revijo!

Spletni dostop Kužek ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji psov za vas – ljubitelje psov. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj s psi, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni pasji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje s psom še lepše!

Naročite se na spletni dostop in se z vsako objavo na spletu naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašim pasjim prijateljem!

Znane osebe priporočajo spletni dostop Kužek, ki je bil v preteklosti natisnjen tudi v tiskani reviji:

manja-plesnar

Na fotografiji pevec Werner, Daniel Popović in modna poznavalka Manja Plešnar.

irisHvala od mokrih smrčkov, iskrivih oči in živahnih repkov. Hvala od vseh nas, ki se trudimo zanje. Hvala Kužku!

Marko Oman,vodja zavetišča v Ljubljani

 

 

urska-majdicKužek je barvita, igriva, polna ljubezni in koristnih informacij… Zelo očitno je, da ljudje, ki jo pišejo, poznajo pasjo dušo in tudi vedo, kaj nas, njihovo človeško družino, zanima.

Urša Majdič, pevka skupine Billysi, voditeljica na radiu Antena in skrbnica posvojenke Rune

 

Da je spletni dostop dober potrjujejo tudi mnenja naročnikov in bralcev. Preberite si mnenja nekaterih najbolj zvestih oboževalcev spletnega dostopa in se prepričajte, da resnično živmo za življenja psov vseh pasem in starosti.

pasji-princ-revija-kuzekV spletnem dostopu najdemo veliko koristnih nasvetov tako o vzgoji kot o prehrani naših pasjih prijateljev. Kot lastnica pasjega salona lahko povem, da me članki vedno pritegnejo. Prehrana, vzgoja, higiena in urejenost je izrednega pomena in v spletnem dostopu najdemo nasvete prav o tem.

Iza Henigman Kajtna, lastnica salona Pasji princ

irisVaš spletni dostop je čudovit. Imamo psa shi-tzuja Čopka. S hčerama najdemo v vašem spletnem dostopu veliko poučnih informacij o našem kužku. Zelo smo vesele, da takšen spletni dostop sploh obstaja, saj se kot lastniki prvega kužka veliko naučimo. Komaj čakamo, da se spet naučimo kaj novega.

Tina in Alja, ponosni lastnici shi-tzuja Čopka

 

irisSpletni dostop me je takoj očaral, saj mi je na njem pravzaprav všeč vse, četudi preberem kakšno informacijo, ki mi je že znana. Čudovite so tudi fotografije ponosnih lastnikov svojih najboljših prijateljev! Je odličen in vreden nakupa.

Tina Erman, ponosna lastnica zlatega prinašalca

 

irisZ mojo pitbulko Ajšo redno bereva vaš spletni dostop. V njem najdeva koristne nasvete o negi, prehrani, igri in vseh drugih pasjih zadevah. Res ste krasni, zato ga bova prebirali še naprej.

Iris Arnuš Lastnica Pitbull-ke Ajše

 

 

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@kuzek.si.garancija

Da, računajte tudi name. Želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane s kužki. Rezervirajte mi mesto med naročniki. V primeru, da z naročnino na spletni dostop ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

Dodatne informacije

Naročnina

Dvo-letna naročnina, Letna naročnina, Tro-letna naročnina

Morda vam bo prav tako všeč…