Domov Spletna trgovina Koledarji Kužkov koledar 2020 + DARILO!
Akcija!

Kužkov koledar 2020 + DARILO!

9,00 2,00

Kategorija:

Opis

AKCIJA!!! Najbolj popularen Kužkov koledar bralcev za leto 2020 še vedno v prodaji!

pit-zŽe tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto. Od vsakega koledarja bomo 1,5 € namenili Zavodu PIT, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Če vam koledar ne bo všeč, vam vrnemo denar!

Naročite novi Kužkov koledar za leto 2020 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta. Koledar ste tudi tokrat pomagali oblikovati bralci, tako, da ste nam poslali fotografije vaših kužkov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

Ob nakupu koledarja dobite tudi darilo: Priboljšek za vašega kužka!

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Kužek in naročniki  tiskane revije Kužek ob nakupu koledarja ne plačajo poštnine!

– Ob nakupu dveh koledarjev prejmete en koledar gratis
– Ob nakupu treh koledarjev prejmete dva koledarja gratis
– Ob nakupu štirih koledarjev prejmete dva koledarja in letno naročnino na spletni dostop Kužek GRATIS!

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna tudi za nenaročnike!

 

Koledar lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

Mnenje kupcev o koledarju:

Kužkov koledar mi pomaga razporejati obveznosti ter krasi sobo, ker je zelo barvit in slikovit, ter mi polepša dan, ko moram nanj zabeležiti še tako naporno obveznost.

Nina 

 

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa in revije Kužek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

Če vam koledar ne bo všeč, vam vrnemo denar! V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Morda vam bo prav tako všeč…