Domov Spletna trgovina Knjige in zloženke Knjiga: Takoj pusti čevelj

Knjiga: Takoj pusti čevelj

21,90

Slovenska knjižna uspešnica TAKOJ PUSTI ČEVELJ.

Knjiga, ki vam bo pomagala bolje razumeti svojega psa ter pravilno ravnati v vseh situacijah, ko se pojavijo neželena vedenja.

Kategorija:

Opis

Knjiga, ki bo rešila vse vaše težave s psom – dopolnjena izdaja

Prva slovenska knjiga, ki se ukvarja s preprečevanjem in odpravljanjem vedenjskih težav pri psih, je doživela svoj prvi ponatis. Ker je bila v slabih šestih mesecih praktično razprodana, smo se skupaj z avtorico odločili, da pripravimo drugo, dopolnjeno izdajo te slovenske kinološke uspešnice.

V knjigi TAKOJ PUSTI ČEVELJ je predstavljenih 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovi vzroki, napotki za preprečevanje ter hitre in učinkovite rešitve!

takoj-pusti-cevelj-druga-izdajaPraktični vodič za reševanje vedenjskih težav z naslovom TAKOJ PUSTI ČEVELJ je namenjen vsem lastnikom psov, ne glede na vaše izkušnje s šolanjem psa

V njem so predstavljeni vzroki 18. najpogostejših vedenjskih težav, s katerimi se srečujemo pri psih, ki nam pomagajo razumeti zakaj psi prakticirajo določena vedenja in kako jih preprečiti

Ko enkrat spoznamo vzrok težave, je čas da jo odpravimo – v knjigi TAKOJ PUSTI ČEVELJ vam predstavljamo hitre in učinkovite, predvsem pa preproste rešitve za vsako od predstavljenih težav

Reševanja vedenjskih težav se lahko tako lotite sami, brez posebnega predznanja in brez dodatnih stroškov!

Knjiga, ki bo rešila vse vaše težave s psom je lahko vaša za samo 21,90 €!

Knjigo lahko naročite v naši spletni trgovini, po telefonu 031 656 015 ali preko e-pošte urednistvo@kuzek.si

Prednosti, ki jih dobite z naročilom knjige:

  • Naučite se prepoznavati vedenjske težave vašega psa, še preden postanejo nevzdržne in začno vplivati na kakovost vašega sobivanja s psom
  • Odkrijte vzroke za nezaželeno vedenje psa in končno ugotovite katere napake, ki jih lastniki ves čas počnemo, lahko vodijo v vedenjske težave
  • Naučite se reševati vedenjske težave vašega psa, sami, brez posebnih znanj in brez dodatnih stroškov!

Preberite si:


Kazalo vsebine
  • Zakaj psi vlečejo na povodcu in kako lahko to vedenje uspešno popravimo
  • Kako odpraviti skakanje na ljudi
  • Kaj je to ločitvena tesnoba, zakaj je tako pogosta in kako jo lahko preprečimo ali odpravimo
  • Zakaj pride do ignoriranja odpoklica in kako psa naučiti, da zanesljivo in vsakokrat pride, ko je poklican
  • Kaj lahko storimo glede strahu in agresije do drugih psov in ljudi
  • In še mnogo več…

Poskusite s pristopi, ki so predstavljeni v tej knjigi in ugotovili boste, da je lahko življenje s srečnim in uravnovešenim psom še lepše!

knjiga-predogled

Da je knjiga resnično uporabna in da vam bo zares pomagala pri reševanju vedenjskih težav vašega psa, potrjujejo tudi številna pozitivna mnenja strokovnjakov za delo s psi in priznanih slovenskih kinologov:Komentarji strokovnjakovVas zanima kaj menijo kupci knjige Takoj pusti čevelj?

tea-rogan-takoj-pusti-ceveljPred kratkim je naša majhna družina dobila novo članico, in sicer psičko Shayo, ki je mešanka med havanskim bišonom in pomerancem. Ob prihodu je bila stara 8 tednov in seveda je bilo potrebno ogromno volje, potrpežljivosti in truda, da se je psička navadila novega okolja. Seveda smo se s težavami in skrbmi soočali tudi mi in ne le ona, saj je to naš prvi kužek nasploh. Na vaši Facebook strani sem zasledila, da obstaja knjiga, ki bo najhitrejši in najbolj učinkovit priročnik, s katerim mi bo uspelo obvladati vse težave, s katerimi sem se spopadala kot neizkušena lastnica. V želji biti kar najboljša in najbolj skrbna lastnica sem knjigo tudi kupila. Prebrala sem jo in se takoj lotila dela. Ugotovila sem, da sem pred tem delala ogromno napak, ki so pač posledica začetništva, pa vendar se je vse spremenilo. Najbolj priročni so bili nasveti v povezavi z lulanjem in kakanjem v hiši. Seveda se psička še vedno ni odvadila popolnoma, vendar kaže na izboljšanje in to šele po spremembi mojega načina vzgoje. Tudi grizenja je občutno manj, pa vlečenja na povodcu sploh ni. Sedaj res razumem, da je lastnik tisti, ki vzgoji dobrega psa, in da se pes pač ne bo vzgojil sam po naših željah. Ne predstavljam si kakšne napake bi počela, če ne bi imela te knjige in res sem hvaležna, da ste jo spisali in nam tako ponudili OGROMNO POMOČ!

Tea Rogan

urska-majdicKnjiga zagrize v najpogostejše težave in nudi najboljšo rešitev – sistematsko, berljivo, podkrepljeno s primeri. Priročnik, dragocen vsem odgovornim skrbnikom psov in obvezno čtivo za novopečene skrbnike. Zanesljivi svetovalec, da bo življenje s pasjim družinskim članom polno razumevanja in ljubezni.

mag.Urška Majdič, pevka, radijka in ‘človeška mati’ psički Runi 

 

Ne zamudite te enkratne priložnosti, da končno odpravite vedenjske težave svojega psa, kar doma, brez predhodnih izkušenj v šolanju psov in brez dodatnih stroškov! Naj vaš štirinožni prijatelj resnično postane družabnik, kakršnega ste si vedno želeli!

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa Kužek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence Koda ugodnosti vpišejo kodo ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Morda vam bo prav tako všeč…