Preverite ali ste med tremi srečnimi nagrajenci nagradne igre, ki sta jo za vas pripravila revija Kužek in spletna trgovina Malinca!

Nagradna igra Malinca je zaključena!

 

Srečne nagrajenke, ki prejmejo eno od treh čudovitih in zdravih nagrad so:

 • Tjaša Ledinek prejme Kokosovo olje 210 ml,
 • Špela Herga prejme Konopljino olje 500 ml in
 • Klavdija Kastrin prejme Goji jagode 100 g.

Nagrajenke prosimo, da za prevzem nagrad kontaktirajo uredništvo na urednistvo@kuzek.si.

Čestitamo!

 

Malinca je slovenska spletna trgovina z zdravo prehrano, ki združuje več kot 300 zdravih izdelkov – od super hrane do mok, kaš, zdrobovzdravih sladilolj, masla in še mnogo več. Gre za izdelke najboljše kvalitete in preverjenih dobaviteljev med katerimi je tudi veliko slovenskih proizvajalcev, saj Malinca podpira slovensko.

Malinca ti poleg zdravih izdelkov ponuja tudi članke, v katerih se boš podučil/a o izdelkih in njihovi uporabi, predvsem pa boš našel/a super recepte, kako izdelke uporabiti. Na njihovi  spletni strani najdeš preko 1000 zdravih receptov in idej, kako pričeti živeti bolj zdravo. Na Malinci lahko najdeš tudi izdelke za svojega kužka ter tudi njemu pripraviš zdrave prigrizke in priboljške.

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri podjetja Malinca d. o. o.

Podjetje Malinca d. o. o. v sodelovanju z revijo Kužek organizira nagradno igro na spletni strani kuzek.si.

 1. člen
  Trajanje nagradne igre

  Nagradna igra poteka od  29. 3. 2016 do 12. 4. 2016, ko bomo tudi izžrebali nagrajence.
 2. člen
  Organizatorji in pogoji za sodelovanje v nagradni igri

  Organizatorja nagradne igre sta podjetje Malinca d. o. o., Cesta Františka Foita 10, 3320 Velenje  in Revija Kužek, Ad Lucem d. o. o., Prežihova ulica 5, 3310 Žalec. Podelili bomo tri nagrade, in sicer: kokosovo olje 210 ml, konopljino olje 500 ml in goji jagode 100 g. Izžrebanci prejmejo nagrade kot to odloči žreb.
  Udeleženec v nagradni igri je polnoletna fizična oseba, ki izpolnjuje pogoje iz 3. člena teh pravil in, ki pravilno odgovori na nagradno vprašanje: »Za katere 3 stvari je uporabno kokosovo olje pri psih?«. Odgovor udeleženci najdejo na spletni strani http://www.malinca.si/blog.
 3. člen
  Potek nagradne igre
  1. Vpis osebnih podatkov (ime, priimek in email naslov) v polje nagradne igre, iskanje odgovora na nagradno vprašanje na spletni strani http://www.malinca.si/blog in pravilen odgovor na nagradno vprašanje.
  2. Žrebanje in razglasitev nagrajencev nagradne igre.
  3. Izžrebanci bodo o nagradi obveščen po e-pošti. Za prevzem nagrade poskrbi podjetje Malinca d. o. o., Cesta Františka Foita 10, 3320 Velenje.
 4. člen
  Udeleženci v nagradni igri
  V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so na dan izvajanja nagradne igre starejše od 18 let (polnoletne osebe), razen oseb, zaposlenih pri organizatorjih nagradne igre ter njihovih ožjih družinskih članov (starši, zakonec/partner, otroci, bratje/sestre), ki v nagradni igri ne morejo sodelovati. Koriščenje storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
  Izžrebanec je udeleženec nagradne igre, ki:
  – izpolnjuje pogoje za sodelovanje v nagradni igri;
  – je sprejel pogoje za sodelovanje v nagradni igri v skladu z vsemi členi;
  – je bil izžreban za nagrado v skladu s temi pravili.
  Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo vsi udeleženci žrebanja enake možnosti dobiti nagrado.
 1. člen
  Varstvo osebnih podatkov
  S sodelovanjem v nagradni igri, udeleženec soglaša, da podjetji Malinca d. o. o. in Ad Lucem d. o. o. njegove podatke uporabita in obdelujeta za lastne potrebe ter mu po svoji presoji pošiljata obvestila v zvezi s svojo dejavnostjo. V primeru, da bodo uporabnikovi podatki kadarkoli uporabljeni za namen neposrednega trženja, lahko uporabnik kadarkoli pisno ali na drugi dogovorjeni način zahteva, da Ad Lucem, d. o. o. in Malinca d. o. o., trajno ali začasno prenehata uporabljati uporabnikove osebne podatke za ta namen. Podjetji se zavezujeta, da bo spoštoval zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bosta posredovali tretjim osebam brez privolitve uporabnika.
 1. člen
  Rezultati žreba

  Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju. Organizator se zavezuje, da v roku enega tedna od zaključka nagradne igre obvesti izžrebanca o rezultatu nagradne igre.