Naročnina na tiskano revijo Kužek

Naročite se na najbolj uporabno tiskano revijo za ljubitelje psov!

Revija Kužek postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju psa, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Revijo ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji psov za vas – ljubitelje psov. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj s psi, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni pasji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje s psom še lepše!

Prednosti, ki jih dobite z naročnino na revijo Kužek:

  • Naročniki revije Kužek imajo BREZPLAČNO POŠTNINO na vse izdelke v spletni trgovini, kar na letni ravni pomeni prihranek tudi do 33,2 €!
  • Kot naročnik imate popoln in BREZPLAČEN dostop tudi do vseh vsebin na spletni strani – to pomeni, da dobite dostop do vseh prispevkov iz preteklih številk revije Kužek.
  • Nove naročnike in naročnike za daljši čas pa čakajo tudi super darila!

Revija Kužek bo izhajala 3x letno, in sicer po ceni 4,9 €.

Za naročnike je cena 3 x 3,9 €.

Naročite se na tiskano revijo Kužek in se z vsakim člankom naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašim pasjim prijateljem!

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@kuzek.si ali pa preprosto naročite spletni dostop v spletni trgovini.