Naročnina na spletni dostop

narocila-kuzek

Naročite se na najbolj uporaben spletni dostop za ljubitelje psov!

kuzek-narocninaSpletna stran Kužek postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju psa, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Spletno stran Kužek ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji psov za vas – ljubitelje psov. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj s psi, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni pasji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje s psom še lepše!

Prednosti, ki jih dobite z naročnino na spletni dostop Kužek:

 • Naročniki spletnega dostopa Kužek imajo BREZPLAČNO POŠTNINO na vse izdelke v spletni trgovini, kar na letni ravni pomeni prihranek tudi do 33,2 € !
 • Kot naročnik imate popoln in BREZPLAČEN dostop tudi do vseh vsebin na spletni strani – to pomeni, da dobite dostop do vseh prispevkov iz preteklih številk revije Kužek
 • Nove naročnike in naročnike za daljši čas pa čakajo tudi super darila!

Na spletni strani lahko berete:

 • Predstavitve pasem, ki jih pišejo priznani vzreditelji,
 • stalno rubriko ‘Vzgoja za začetnike’,
 • rubriki ‘Pasji recepti’ in ‘Pasji dnevnik’,
 • nasvete veterinarjev, ki odgovarjajo na vprašanja bralcev,
 • intervjuje z znanimi Slovenci,
 • predstavitve najpogostejših bolezni pri psih,
 • napotke in nasvete za hranjenje in nego,
 • zabavne rubrike kot so horoskop, kolumna itd.

Prav vsakdo na spletni strani Kužek najde nekaj zase. Spletna stran je bogato opremljena s fotografijami, zato bodo v njej uživali tudi najmlajši ljubitelji psov, ki bodo skozi zgodbe bralcev in poučne članke počasi spoznavali odgovornost lastništva psa.

Naročite se na spletno stran Kužek in se z vsakim člankom naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašim pasjim prijateljem!

narocila-kuzek

Na voljo so vam trije paketi naročnine na spletni dostop Kužek.

S spletnim dostopom Kužek dobite vse članke, ki so bili pred leti natisnjeni tudi v tiskani reviji: 

Spletni dostop Kužek priporoča tudi Živa Viktoria Turk, dr. vet. med. in nekdanja miss športa.

Znane osebe priporočajo spletni dostop Kužek, ki je bil v preteklosti natisnjen tudi v tiskani reviji: 

manja-plesnar

Na fotografiji pevec Werner, Daniel Popović in modna poznavalka Manja Plešnar.

irisHvala od mokrih smrčkov, iskrivih oči in živahnih repkov. Hvala od vseh nas, ki se trudimo zanje. Hvala Kužku!

Marko Oman,vodja zavetišča v Ljubljani

 

 

 

urska-majdicKužek je barvita, igriva, polna ljubezni in koristnih informacij… Zelo očitno je, da ljudje, ki jo pišejo, poznajo pasjo dušo in tudi vedo, kaj nas, njihovo človeško družino, zanima.

Urša Majdič, pevka skupine Billysi, voditeljica na radiu Antena in skrbnica posvojenke Rune

 

 

Da je spletni dostop res zanimiv in strokoven, potrjujejo tudi mnenja naročnikov in bralcev. Preberite si mnenja nekaterih najbolj zvestih oboževalcev spletnega dostopa Kužek in se prepričajte, da spletna stran resnično živi za življenja psov vseh pasem in starosti.

pasji-princ-revija-kuzekNa spletni strani Kužek najdemo veliko koristnih nasvetov tako o vzgoji kot o prehrani naših pasjih prijateljev. Kot lastnica pasjega salona lahko povem, da me članki vedno pritegnejo. Prehrana, vzgoja, higiena in urejenost je izrednega pomena in na spletni strani najdemo nasvete prav o tem.

Iza Henigman Kajtna, lastnica salona Pasji princ

 

Da, računajte tudi name. Želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane s kužki. Rezervirajte mi mesto med naročniki. V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

irisVaša spletna stran je čudovita. Imamo psa shi-tzuja Čopka. S hčerama najdemo na spletni strani veliko poučnih informacij o našem kužku. Zelo smo vesele, da takšna spletna stran sploh obstaja, saj se kot lastniki prvega kužka veliko naučimo. Komaj čakamo, da pregledamo spletno stran in se spet naučimo kaj novega.

Tina in Alja,ponosni lastnici shi-tzuja Čopka

Spletna stran Kužek me je takoj očarala, saj mi je v njej pravzaprav všeč vse, četudi preberem iriskakšno informacijo, ki mi je že znana. Čudovite so tudi fotografije ponosnih lastnikov svojih najboljših prijateljev! Je odličen in vreden nakupa.

Tina Erman,ponosna lastnica zlatega prinašalca

 

 

irisZ mojo pitbulko Ajšo redno bereva vašo spletno stran. V njej najdeva koristne nasvete o negi, prehrani, igri in vseh drugih pasjih zadevah. Res ste krasna spletna stran, zato jo bova prebirali še naprej.

Iris Arnuš Lastnica Pitbull-ke Ajše

 

 

 

garancijaPokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@kuzek.si ali pa preprosto naročite spletni dostop v spletni trgovini.