O reviji Kužek

Revija Kužek je priljubljena slovenska revija za ljubitelje in lastnike psov, ki obravnava aktualne problematike in sodobne pristope k skrbi, vzgoji, šolanju in sobivanju s psi. Izhaja že vse od leta 2011 in si prizadeva ozaveščati skrbnike psov o sočutnem, spoštljivem in pozitivnem odnosu do psov. Ustvarja jo ekipa predanih lastnikov in ljubiteljev psov, kinologov, veterinarjev in drugih specialistov, ki s strokovnimi, a poljudno napisanimi vsebinami delijo svoje znanje in izkušnje z bralci revije.

Ker pa si neprestano prizadevamo, da svojim bralcem ponudimo še več, smo letos za vas ustvarili prav posebno ponudbo.

Ker smo pri ekipi Kužek tudi sami lastniki psov, vemo, da je v poplavi informacij danes težko dobiti kvalitetne vsebine. Ravno s tem namenom smo se odločili izboljšati ponudbo za vas, naše naočnike. Ustvarili smo Kužkov klub, namenjen vsem pasjim lastnikom, ki si želijo nasvetov strokovnjakov, strokovnih člankov in aktualnih novic v pasjem svetu.

Poleg vsakodnevno nove in ekskluzivne vsebine, stalnih popustov v spletnih trgovinah kuzek.si in mucek.si, mesečnih nagradnih iger, uporabnih napotkov, dobite tudi številne druge ugodnosti, nam postavljate vprašanja in prispevate v dobrodelne namene za pse, ki potrebujejo pomoč.

Pri ustvarjanju nove ponudbe smo imeli v mislih tudi prihodnost. Ker nam je mar za naš planet in naravo, bodo naše vsebine spletne – tako ne bomo po nepotrebnem porabljali papirja, drevesa pa bodo ostala cela v gozdovih, po katerih se tako radi sprehajamo z našimi kosmatinci.

Več informacij sledi kmalu, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na urednistvo@kuzek.si.