Kužkov dobrodelni petek

470

Ali veste, da je naslednji teden črni petek? Gre za dan, ko najrazličnejše trgovine ponujajo svoje izdelke po znižanih cenah. Pri Kužku smo si zaželeli narediti nekaj drugačnega, nekaj dobrodelnega. Porodila se nam je ideja o Kužkovem dobrodelnem petku!

Za kaj pravzaprav gre?

Kot morda že veste, smo pri Kužku humanitarno naravnani. Letos od vsakega prodanega koledarja in rokovnika namenimo 1 € društvu AniMa, ki nesebično pomaga nikogaršnjim živalim.

Ta petek pa smo želeli narediti še nekaj več. Povezali smo se s tremi podjetji, ki bodo na ta dan, 26.11. od prav vsakega prodanega produkta donirali 1 € društvu AniMa!

Res je, da mogoče s tem vi ne boste ujeli megastičnih popustov, boste pa pomagali nahraniti nikogaršnje živali.

 

Katera podjetja bodo sodelovala?

Povezali smo se s tremi slovenskimi, srčnimi podjetji, ki bodo na dan 26.11. prav od vsakega prodanega izdelka namenili 1 € društvu AniMa.

Pantoya

Pantoya s holističnim pristopom in znanstveno dokazanimi metodami pomaga izboljšati zdravje vaših in naših kosmatincev. Samo s celostnim pristopom lahko dosežemo trajne rezultate v izboljšanju njihovega zdravja.

Kliknite tukaj za vstop v trgovino

 

Yanika

Yanika izdeluje inovativne vendar popolnoma naravne negovalne izdelke za hišne ljubljenčke. Obenem pa ponujajo izvirne izdelke namenjene vsem ljubiteljem živali.

Kliknite tukaj za vstop v trgovino

 

Eko Brlog

Eko Brlog je okolju prijazna trgovina za kosmatince, v kateri že 8 let združujemo le najboljše naravne, ekološke in okolju prijazne izdelke za pse, muce in njihove ljudi. Skrbimo, da so naši paketi pakirani brez plastike, za vsako naročilo pa posadimo 5 dreves.

Kliknite tukaj za vstop v trgovino

 

Seveda bomo tudi pri Kužku še naprej od vsakega prodanega koledarja in rokovnika donirali 1 € za pomoč nikogaršnjim živalim. Naročite svoje izdelke TUKAJ.