LJUBITE MUCKE? OBIŠČITE

Home Knjige in zloženke Stanley Coren: Pasja inteligenca

Stanley Coren: Pasja inteligenca

27,00

Knjiga, ki razvozla razmišljanje psa.

5 na zalogi

Kategorija:

Opis

Knjiga “Pasja inteligenca” je vodnik skozi misli, čustva in notranje doživljanje pasjih družabnikov.

To je druga, prenovljena izdaja prve knjige na svetu o inteligenci psov svetovno znanega avtorja, živalskega psihologa in pasjega vaditelja. Knjiga “Pasja inteligenca zajema vse, kar ste si kadarkoli želeli vedeti o inteligenci psov. Ugotovitve, ki jih navaja knjiga, so rezultat najnovejših znanstvenih raziskav in lastna opažanja dolgoletnega raziskovalca in ljubitelja psov.

Knjiga, ki bo pripomogla k še boljšemu razumevanju mišljenja, čustvovanja in doživljanja naših pasjih družabnikov. Pasja inteligenca ni le strokovni vodnik, ampak tudi duhovita pripoved, polna modrosti in dogodivščin.

Format: 167 × 223 mm, 344 strani, enobarvni tisk, risbe in fotografije, trda vezava

 

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

 

Vam je všeč knjiga “Pasja inteligenca”? Morda bi vas zanimala tudi knjiga “V čem je trik?”

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
  • Košarica je prazna.