LJUBITE MUCKE? OBIŠČITE

Home Naročnine Podarite spletni dostop

Podarite spletni dostop

9,9029,70

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Naročnina na dostop na spletu je lahko tudi lepo darilo!

Če želite prijetno presenetiti svoje najdražje, prijatelje ali znance, jim lahko zdaj podarite dostop do vseh Kužkovih vsebin na spletu! Izberite darilo, ki bo osrečevalo celo leto!

Spletni dostop postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju psa, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Prednosti, ki jih dobite s spletnim dostopom:

  • Spletni dostop omogoča polni dostop do vsaj 150 novih člankov na leto
  • Nove naročnike čakajo tudi praktična darila!
  • Naročniki imajo popoln in BREZPLAČEN dostop do vseh vsebin na spletni strani – to pomeni tudi dostop do vseh prispevkov iz preteklih številk revije Kužek, tudi če prej niste bili naročeni na revijo!

Spletni dostop Kužek ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji psov za vas – ljubitelje psov. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj s psi, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni pasji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje s psom še lepše!

Naročite se na spletni dostop in se z vsako objavo na spletu naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašim pasjim prijateljem!

S spletnim dostopom Kužek dobite vse članke, ki so bili natisnjeni tudi v reviji. 

Spletni dostop lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

Dodatne informacije

Naročnina

Naročnina – dvoletna, Naročnina – letna, Naročnina – troletna

Morda vam bo prav tako všeč…