LJUBITE MUCKE? OBIŠČITE

Home Naročnine Podari naročnino na revijo Kužek!

Podari naročnino na revijo Kužek!

11,7035,10

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Revija Kužek je lahko čudovito darilo!

Imate prijatelja, sorodnika ali boljšo polovico, ki obožuje pse? Podarite mu najboljše darilo – novo znanje, nove informacije in zabavo na temo psov! Revija Kužek bo razveselila vsakega ljubitelja kužkov, ki si želi stalno nadgrajevati svoje znanje in biti boljši skrbnik svojemu ljubljencu. Z revijo Kužek se bo izobraževal, prebiral koristne nasvete in užival ob zabavnih rubrikah!

Poleg prve revije bo prejel še lepo voščilo, ki smo ga pripravili in oblikovali tako, da bo razveselilo vsakega pasjeljubca. Voščilo pa po vaši želji lahko tudi personaliziramo! V opombe ob naročilu vpišite želeno besedilo, ki ga bomo natisnili na voščilo.

 

Revija Kužek je sodobna revija za skrbnike in ljubitelje psov, kjer vsake štiri mesece zberemo aktualne, zanimive in koristne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, ne glede na to ali vas psi spremljajo že vse življenje ali pa ste ravno postali skrbnik svojega prvega psa.

 

Ob sklenitvi triletne naročnine na revijo Kužek dobite DARILO: Kužkov rokovnik za leto 2021!

Kaj vse boste našli v reviji Kužek?

Revija Kužek ponuja veliko raznolikih vsebin in sodobne poglede in pristope, ki temeljijo na spoštovanju do psov in gradnji pozitivnega odnosa s človekovim najboljšim prijateljem.

Ustvarjamo jo strokovnjaki in ljubitelji psov, ki smo zavezani ozaveščanju skrbnikov psov o odgovorni skrbi za pse, aktualnih problematikah in najnovejših dognanjih z vseh področij sobivanja s človekovimi najboljšimi prijatelji. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje s psom še lepše!

V vsaki številki lahko prebirate:

 • predstavitev izbrane pasme,
 • odgovore veterinarja na vprašanja bralcev,
 • nasvete za vzgojo, socializacijo in šolanje psa,
 • predstavitev pogostih zdravstvenih težav in nasvete za skrb,
 • napotke za nego psa,
 • prehranske nasvete,
 • napotke za prijetnejše sobivanje s psom,
 • pogovore z znanimi Slovenci o njihovih pasjih ljubljenčkih,
 • predstavitve psov, ki iščejo nove domove,
 • in še veliko več.

Seveda pa v uredništvu ne pozabimo niti na zabavne vsebine, ki vas razvedrijo v vsaki številki, kot so poster pasme, zabavni kvizi, kužkov horoskop, nagradna križanka, fotografije bralcev in podobno.

Revija Kužek je aktivna na področju pomoči živalim

Ker smo zavezani živalim, redno sodelujemo z domačimi zavetišči in društvi za zaščito živali, skrbimo za ozaveščanje o perečih problematikah, pomagamo zapuščenim živalim najti nove domove in doniramo del sredstev od prodaje svojih izdelkov.

iris

Hvala od mokrih smrčkov, iskrivih oči in živahnih repkov. Hvala od vseh nas, ki se trudimo zanje. Hvala Kužku!

Marko Oman,vodja zavetišča v Ljubljani

 

Zakaj se splača naročiti na revijo Kužek?

Redna cena revije Kužek v prodaji je 4,9 €, za naročnike pa 3,9 €. Poleg tega, da ob naročilu revije prihranite, vsakega novega naročnika ob sklenitvi naročnine za 3 leta presenetimo tudi z darilom!

 

urska-majdicRevija Kužek je barvita, igriva, polna ljubezni in koristnih informacij … Zelo očitno je, da ljudje, ki jo pišejo, poznajo pasjo dušo in tudi vedo, kaj nas, njihovo človeško družino, zanima.

Urša Majdič, pevka skupine Billysi, voditeljica na radiu Antena in skrbnica posvojenke Rune

 

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg
Naročnina

Dvo-letna naročnina, Letna naročnina, Tro-letna naročnina

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
 • Košarica je prazna.