LJUBITE MUCKE? OBIŠČITE

Home Koledarji in rokovniki Dobrodelni Muckov koledar 2022
Akcija!

Dobrodelni Muckov koledar 2022

9,00 2,50

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč društvu AniMa je izšel Muckov koledar za leto 2022, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


Prednaročite novi Muckov koledar za leto 2022 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta ter hkrati polepšajte dneve brezdomnim in pomoči potrebnim živalim, v društvu AniMa. Koledar so tudi tokrat, že 8. leto zapored, pomagali oblikovati bralci, tako, da so nam poslali fotografije svojih kužkov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

 

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto! 1 eur od vsakega prodanega koledarja bomo namenili društvu AniMa, ki skrbi za dobrobit živali.

 

Letos ponujamo tudi posebne pakete in ugodnosti, da lahko s koledarjem obdarite tudi svoje najdražje.

Ob nakupu treh koledarjev vam brezplačno podarimo en koledar 

Ob nakupu štirih koledarjev vam brezplačno podarimo dva koledarja in rokovnik po izbiri

Možnost paketa lahko izberete zgoraj, ob naročilu.

 

 

Letos je prvič na voljo tudi namizni koledar, od katerega gre prav tako 1 EUR v podporu društvu AniMa. Do njega lahko dostopite TUKAJ.

 

 

Koledar lahko naročite preko zgoraj navedenega obrazca, po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

V kolikor bi si želeli nekaj kar bi vas podprlo pri vašem delu v letu 2022 ali vsakdanjem beleženju misli in opravil, potem vas vabimo, da si ogledate MUCKOV ROKOVNIK 2022, ki ga najdete TUKAJ. Od vsakega rokovnika gre prav tako 1 društvu AniMa.

 

Nakupni pogoji:

Akcija prednaročila velja, do izdaje koledarjev. Po tem se koledarji obračunajo po polni ceni. Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg