Home Koledarji in rokovniki Kužkov namizni Koledar 2022 + DARILO

Kužkov namizni Koledar 2022 + DARILO

14,90

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč društvu AniMa je v obliki prednaročil izšel Kužkov namizni koledar za leto 2022, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


Bi si tudi vi radi popestrili svojo delovno mizo s simpatičnimi pasjimi fotografijami? Predstavljamo vam KUŽKOV NAMIZNI KOLEDAR, ki vam bo polepšal prav vsak dan in z nakupom prispeval tudi k podpori društvu AniMa, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim. 

Koledar so nam pomagali oblikovati bralci, tako, da so nam poslali fotografije svojih kužkov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru.

 

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto.

Od vsakega koledarja bomo 1 € namenili Društvu AniMa, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

 

Ob nakupu namiznega koledarja prejmete še darilo.

Naš namizni koledar je obvezna oprema vsakega pasjeljubca in je odlična ideja tudi za darilo.

Letos ponujamo tudi posebne pakete in ugodnosti ob nakupu, da lahko s koledarjem obdarite tudi svoje najdražje.

– Ob nakupu dveh namiznih koledarjev prejmete dodatno en namizni koledar brezplačno.

– Ob nakupu treh namiznih koledarjev prejmete dodatno dva namizna koledarja brezplačno.

– Ob nakupu štirih namiznih koledarjev prejmete brezplačno dodatno dva namizna koledarja in rokovnik

Paket lahko izberete ob naročilu v obrazcu zgoraj.

Pri naročilu nad 30 EUR je poštnina brezplačna.

 

Koledar lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

 

Nakupni pogoji:

Akcija prednaročila velja do izdaje koledarjev. Po tem se koledarji obračunajo po polni ceni. Vse cene že vsebujejo ddv. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Pri nakupu nad 30 eur je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Akcija namizni koledar

Namizni koledar, Paket 2 + 1 namizni koledar gratis, Paket 3 + 2 namizna koledarja gratis, Paket 4 + 2 namizna koledarja gratis + 1 rokovnik gratis

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
  • Košarica je prazna.