Home Koledarji in rokovniki Kužkov Koledar 2022 + DARILO

Kužkov Koledar 2022 + DARILO

9,00

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč društvu AniMa  je v obliki prednaročil izšel Kužkov koledar za leto 2022, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


 

Prednaročite novi Kužkov koledar za leto 2022 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta ter hkrati polepšajte dneve brezdomnim in pomoči potrebnim živalim, v društvu AniMa. Koledar so tudi tokrat, že 8. leto zapored, pomagali oblikovati bralci, tako, da so nam poslali fotografije svojih kužkov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto. Od vsakega koledarja bomo 1 € namenili društvu AniMa, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Ob nakupu koledarja prejmete tudi slastno darilo!

 

 

 

 

Letos ponujamo tudi posebne pakete in ugodnosti ob nakupu, da lahko s koledarjem obdarite tudi svoje najdražje.

Ob nakupu dveh stenskih koledarjev vam podarimo en stenski koledar brezplačno 

Ob nakupu treh stenskih koledarjev vam podarimo dva stenska koledarja brezplačno 

Ob nakupu štirih stenskih koledarjev vam podarimo brezplačno dva stenska koledarja in rokovnik

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna!

Možnost paketa lahko izberete zgoraj, ob naročilu.

 

 

Letos je 1. Na voljo tudi namizni koledar, od katerega gre prav tako 1 v podporu društvu AniMa. Do njega lahko dostopite TUKAJ.

 

 

Koledar lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

Koledar lahko naročite preko zgoraj navedenega obrazca, po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

V kolikor bi si želeli nekaj kar bi vas podprlo pri vašem delu v letu 2022 ali vsakdanjem beleženju misli in opravil, potem vas vabimo, da si ogledate KUŽKOV ROKOVNIK 2022, ki ga najdete TUKAJ.

Od vsakega rokovnika prav tako namenimo 1 društvu AniMa.

Mnenje kupcev o koledarju:

Kužkov koledar mi pomaga razporejati obveznosti ter krasi sobo, ker je zelo barvit in slikovit, ter mi polepša dan, ko moram nanj zabeležiti še tako naporno obveznost. Nina 

 

 

Nakupni pogoji:

Akcija prednaročila velja, do izdaje koledarjev. Po tem se koledarji obračunajo po polni ceni. Vse cene že vsebujejo ddv. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Pri nakupu nad 30 je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Akcija koledar

Koledar, Paket 2 + 1 stenski koledar gratis, Paket 3 + 2 stenska koledarja gratis, Paket 4 + 2 stenska koledarja gratis in 1 rokovnik gratis

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
  • Košarica je prazna.