Home Koledarji in rokovniki Kužkov koledar 2021
Akcija!

Kužkov koledar 2021

9,00 4,50

Opis

AKCIJA!!! Najbolj popularen Kužkov koledar bralcev za leto 2021 je že na voljo za naročilo!

pit-zŽe tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto. Od vsakega koledarja bomo 1 € namenili Zavodu PIT, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Če vam koledar ne bo všeč, vam vrnemo denar!

Naročite novi Kužkov koledar za leto 2021 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta. Koledar ste tudi tokrat pomagali oblikovati bralci, tako, da ste nam poslali fotografije vaših kužkov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

 

 

 

 

 

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna!

Koledar lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

Mnenje kupcev o koledarju:

Kužkov koledar mi pomaga razporejati obveznosti ter krasi sobo, ker je zelo barvit in slikovit, ter mi polepša dan, ko moram nanj zabeležiti še tako naporno obveznost.

Nina 

 

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Če vam koledar ne bo všeč, vam vrnemo denar! V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg