Izbira ustrezne hrane za pse

Med opremo za pse sodi veliko raznolikih izdelkov, ki na tak ali drugačen način izboljšujejo življenje te male živali. Zagotovo pa je najpomembnejša ustrezno izbrana hrana za pse, ki ima odločilno vlogo pri zdravju in ugodnem počutju vašega hišnega ljubljenčka.

Vsem tistim, ki imajo psa in tudi vsem drugim, ki so ljubitelji malih živali, je povsem jasno, da mora pes uživati kvalitetno hrano. A na trgu je na voljo celo morje različnih ponudnikov hrane za pse. Kako se torej pravilno odločiti, da bo naša mala žival čimbolj zadovoljna?

Najboljši nasvet je ta, da si lastnik hišnega ljubljenčka najprej temeljito ogleda seznam sestavin vsake hrane, za katero razmišlja, da bi jo izbral. Pomemben podatek je tako informacija o tem, kakšne sestavine hrana vsebuje, kot tudi o tem, kakšne so količine določene sestavine, ki morajo biti na embalaži navedene v padajočem vrstnem redu.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.