Glasovanje za Kužkov in Muckov koledar 2020 (pojasnilo)

Pozdravljeni,

pri letošnjem glasovanju za Kužkov in Muckov koledar 2020 smo so soočili s precej izzivi. Da bi vam čim bolj poenostavili glasovanje, smo uvedli plačljivo glasovanje, ki pa je naletelo na mešane odzive. Ker spoštujemo vaše mnenje in vas upoštevamo, naj vam v zvezi s tem zapišemo nekaj besed.

Želeli smo izpeljati glasovanje brez tehničnih težav in hkrati pomagati tudi društvom za zaščito živali, ki jim vsak evro zelo prav pride. S to dobrodelno noto v mislih smo nato šli v plačljivo glasovanje za fotografije, kjer bomo delež zbranih sredstev namenili Zavodu Pit in Mačja preja.

Poleg dobrodelnosti smo se v plačljivo glasovanje za Kužkov in Muckov koledar 2020 podali tudi zaradi lanskoletnih težav z glasovanjem, saj se je v letu 2018 sistem za glasovanje prepogosto sesul, zato smo v izogib takšnim težavam letos glasovanje načrtovali skupaj z mobilnimi operaterji.

Želimo si, da je glasovanje za vse pravično, zato naj poudarimo, da večino našega zaslužka podarimo Zavodu Pit in Mačja preja, preostanek pa v večini plačamo operaterjem.

Zaradi letošnjega načina glasovanja smo povečali nagrade, tako po njihovem številu kot po vrednosti. Za avtorje, katerih fotografije so prejele največ glasov, smo pripravili super nagrade, in sicer za 3. mesto v vrednosti 90 eur, za 2. mesto v vrednosti 120 eur in za 1. mesto v vrednosti 150 eur. Nagrade za sms glasovanje podarja Veterinarska ambulanta in trgovina Buba.

Vabimo vas, da nam tudi v prihodnje zaupate svoje komentarje in predloge za izboljšave.

Zahvaljujemo se za razumevanje. Prav tako se vam za glasove zahvaljujejo v Mačji Preji in Zavodu Pit.

Kužek & Mucek