Društvo Animal angels se zahvaljuje Reviji KUŽEK za donacijo od prodanih koledarjev 2015

1222

animal-angels-logoTudi letos se je revija Kužek spomnila na naše društvo Animal angels in nam od vsakega prodanega Kužkovega koledarja donirala 1,5 eur. Tako se je skupaj nabralo kar 192 eur donacije, ki jo bomo porabili za nakup posebne hrane za kužke, ki so zboleli na ledvičkah. Trenutno pomagamo dvema kužkoma, Melini in Rex-u iz romskega naselja Vejar na Dolenjskem. Oba kužka imata odpoved ledvičk in v ta namen potrebujeta kvalitetno hrano.

         rotimelina

Tudi v letu 2015 bomo v društvu delali izključno v korist živali. Zavzemali se bomo za čim več sterilizacij in kastracij, saj je ob poplavi brezdomnih živali nesmiselno na svet nositi še več mladičkov. Vsi ne bodo našli doma. Pomagali bomo čim več živalim poiskati nove in tople domove. Pomagali bomo tudi ljudem v socialnih in drugačnih stiskah, ki ne zmorejo zadovoljivo poskrbeti za vse potrebe svojih živali.

Naš glavni cilj v novem letu pa bo povezovanje s slovenskimi društvi za zaščito živali in zavetišči. Samo skupaj lahko pomagamo živalim. S ponosom oznanjamo tudi, da smo konec leta 2014 z več slovenskimi društvi soustanovili Zvezo društev za zaščito in pomoč živalim Slovenije. Upamo, da bomo tako še močnejši na področju zaščite živali. Eden glavnih ciljev bo sprememba zakonodaje in pritisk na pristojne inštitucije, ki bi morale delati v dobro živali.

Hvala reviji Kužek in vsem, ki ste kupili koledar. Na voljo je še nekaj koledarjev, upamo, da nam uspe zbrati še kakšen euro za brezdomne živali.

Posebna hvala pa iz srca tudi vsem simpatizerjem in podpornikom ter donatorjem društva. Z vami nam uspeva veliko, pomagali smo veliko živalim, jih nahranili, pozdravili, jim našli domove… Nadaljujmo v tej smeri skupaj.

V novem letu želimo vsem prijateljem živali vse lepo, veliko ljubezni in sreče. Ne pozabite na tista manj srečna bitja, lačna in prestrašena. Sterilizirajte, kastrirajte in posvajajte.

Ekipa društva Animal angels