Varna vožnja za pse

Nekateri psi obožujejo vožnjo, medtem ko imajo drugi kosmatinci težave s slabostjo, se bojijo, ali pa so enostavno preveč nemirni, da bi lahko sedeli v avtomobilu (sploh ob daljših vožnjah). Kako lahko vožnjo naredite kar se da udobno in hkrati tudi varno za vašega štirinožca?

VOŽNJA V BOKSU

Transportni boks je najvarnejša oblika prevažanja psa. Če psa na boks tudi pravilno navajamo, je lahko to njegovo zavetje, v katerem se bo počutil varnega. Prav tako ima pes na ta način omejen prostor in ne more delati neumnosti, pogristi kaj v avtu ali pa nagajati vam. Iz tega razloga je boks super izbira tudi za bolj živahne in nagajive kužke. Zelo nam pride prav tudi takrat, ko se kuža na sprehodu umaže ali zmoči, saj umazanija in dlake ne bodo po celem avtomobilu. Lastniki psov najpogosteje uporabljajo plastične ali pa aluminijaste transporterje.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Veronika Sivka

Viri:
https://www.petcarerx.com
https://thebark.com
https://www.brilliantfamilydog.com
https://www.cesarsway.com