VIDEO: Kuharski dvoboj

Izmed vseh šovov, kjer ljudje predstavljajo svoje talente, so vedno bolj priljubljeni šovi, kjer si običajni ljudje želijo postati kuharski mojstri. Pri kuharskih šovih in v bitki za bajno nagrado, je vedno zanimivo gledati, ko se »udarita« dva najboljša kuharja. Takrat dobimo na krožnik ali pred ekran vedno vrhunsko hrano in pijačo.

Poglejte si priložen video. Lepo se zleknite in uživajte v spremljanju kuharskih mojstrovin malega, ljubkega jazbečarja. On je namreč glavna zvezda tega dvoboja.

Jazbečarji so majhni psi zanimivega videza. Imajo zelo kratke tačke in zelo dolgo telo. Kratke noge so odlične pri kopanju, obenem pa je takšna oblika telesa najbolj praktična za plezanje v rove, kjer se skriva njihov lovski plen. Danes se jazbečarji še vedno uporabljajo kot lovski psi, v glavnem pa so eni najbolj poznanih in priljubljenih družinskih ljubljenčkov. So zelo stara pasma.

Njihovi predniki naj bi živeli že z Egipčani. So radovedni, živahni, inteligentni in polni energije –  velik pes, v majhnem telesu. Imajo neverjeten pogum in se bodo spustili v boj z veliko večjimi psi.

Deja Drobne