Trgovine za pse

Pred vami je seznam trgovin za male živali, kjer najdete vse slovenske ponudnike pasje opreme, hrane in drugih pripomočkov. Izberite regijo, kjer želite iskati in brskajte med velikimi in malimi pasjimi trgovinami v vaši bližini. S klikom na posamezno trgovino, dostopate do točne lokacije in kontaktnih podatkov.

V trgovinah za male živali najdete vse kar potrebujete za svoje ljubljenčke: različne vrste hrane za pse (mokra in suha hrana, priboljški za pse), opremo za dom (npr. pasja ležišča in posode), opremo za sprehode (povodci, ovratnice, oprsnice, plaščki, itd.) ter igrače. Ponudba je v posameznih trgovinah seveda zelo različna – medtem ko v večjih trgovinah zanesljivo najdete bolj standardizirane proizvode večjih podjetij, so manjše trgovine pogosto založene z bolj ekskluzivnimi izdelki in produkti, ki jih drugod ni mogoče dobiti. Tudi cene istih izdelkov se lahko od trgovine do trgovine precej razlikujejo, zato se vsekakor splača spoznati s celotno ponudbo, zlasti pri večjih ali rednih nakupih. Pozanimajte se katere trgovine vam nudijo tudi ugodnosti in popuste ter kako dobro so založene s tistimi produkti, ki jih redno nabavljate (na primer pasja hrana). Prepričajte se tudi, da je osebje trgovine usposobljeno za pomoč strankam na področju skrbi za psa in vam bo znalo svetovati v primeru, da boste potrebovali nasvet glede vašega nakupa.


Izberite regijo v kateri želite iskati.


Regije v SlovenijiPomurska regijaPodravska regijaKoroška regijaSavinjska regijaZasavska regijaSpodnjeposavska regijaJugovzhodna SlovenijaOsrednjeslovenska regijaGorenjska regijaNotranjsko-kraška regijaGoriška regijaObalno-kraška regija


Premium-Pet
Spodnji Plavž 5, Mercator center, 4270 Jesenice


Trgovina Aro za male živali
Delavska c.8, 4000 Kranj - Stražišče

4 tačke
Cesta svobode 4, 4260 Bled

Amazona
Mirka Vadnova 19, 4000 Kranj

Amazona
Visoko 7d, 4212 Visoko

Aquarium Lesce
Dobrška 1, 4248 Lesce

Mr. PET
Ul.Mirka Vadnova 7, 4000 Kranj

Premium Pet Mercator center Jesenice
SPODNJI PLAVŽ 5, 4270 Jesenice

Trgovina Ika
MESTNI TRG 13, 4220 ŠKofja

Trgovina Landing Zone
KOROŠKA CESTA 5, 4000 Kranj

Trgovina Mr. Pet
CESTA JAKA PLATIŠE 18, 4000 Kranj

Trgovina Svet konj
ULICA MIRKA VADNOVA 19, 4000 Kranj

Trgovina Vitan Trade
C.Maršala Tita 46, 4270 Jesenice

Trgovina Zoo Discus, Pivač Nives s.p.
Cesta Maršala Tita 22a, 4270 Jesenice

TUKANO Kranj
Oldhamska 1a, 4000 Kranj

Zoo Slonček
Jobstova cesta 29, 4226 Žiri

ZOOTIC (TC savski otok)
Stara cesta 25b, 4000 Kranj