Pasji hoteli

Dobrodošli na strani, kjer najdete vse naslove pasjih hotelov po Sloveniji. V kolikor iščete zanesljivo varstvo za vašega psa, s klikom na zemljevid izberite regijo, v kateri želite iskati. Odprl se vam bo seznam ponudnikov storitve pasjega varstva in nočitev. S klikom na ime izbranega pasjega hotela se vam odpre povezava do kontaktnih podatkov, s pomočjo katerih izveste več o izbranem ponudniku in rezervirate termin varstva za svojega psa.

Pasji hoteli nudijo različne storitve, poleg namestitve psa za daljši čas, večina nudi tudi možnost dnevnega varstva. Nekateri pasji hoteli nudijo tudi druge storitve kot so nega in šolanje. Vsekakor se pred končno izbiro pozanimajte tudi o kvalifikacijah osebja – kakšna kinološka znanja posedujejo, ali je v ekipi veterinar oziroma kaj storijo v primeru, da pes potrebuje veterinarsko pomoč, ali je kdo v ekipi usposobljen iz pasje prve pomoči, itd. Pomembno je tudi to koliko psov (in tudi kakšnih velikosti) biva hkrati v hotelu, kakšne površine so jim na voljo ter kako poteka dnevna rutina med nastanitvijo psa. Izberite hotel, kjer je skrb kar se da individualizirana, število psov ni preveliko in lahko osebje poskrbi, da kužkova rutina kar najbolj ustreza tisti, ki jo je vajen od doma.


Izberite regijo v kateri želite iskati.


Regije v SlovenijiPomurska regijaPodravska regijaKoroška regijaSavinjska regijaZasavska regijaSpodnjeposavska regijaJugovzhodna SlovenijaOsrednjeslovenska regijaGorenjska regijaNotranjsko-kraška regijaGoriška regijaObalno-kraška regija


Ajrin
Podutiška 167, 1000 Ljubljana

CityDog
Hladilniška pot 3b, 1000 Ljubljana

DOG HOLIDAY HOTEL ZA MALE PSE
Stožice 30, 1000 Ljubljana

Najboljši prijatelj
Pržanjska 19, 1000 Ljubljana

Pa-pa-pes
Korytkova ulica 15, 1000 Ljubljana

Pasji hotel Lumpi
Mali Jelnik 2 , 1223 Blagovica

Pasji Vrtec Ljubljana
Brnčičeva ulica 35-39, 1000 Ljubljana

Smrčkov gaj
Gradišče IV/63, 1291 Škofljica