Pasji frizerji in saloni

Dobrodošli na strani, kjer najdete naslove in kontakte pasjih salonov po vsej Sloveniji. Za lažje iskanje je seznam je urejen po regijah, zato s klikom na zemljevid izberite regijo in odprl se vam bo seznam za vas najbolj relevantnih salonov in pasjih frizerjev.

Kako izbrati pravi pasji salon? Preden odpeljete psa k izbranemu pasjemu frizerju, se pozanimajte o storitvah, ki jih le-ta nudi, izdelkih, ki jih uporablja, ter usposobljenosti osebe, kateri boste zaupali svojega psa. Cena je lahko pomemben dejavnik pri izbiri ponudnika storitve, ne pozabite pa vprašati kaj vse zajema določena cena. Celotna nega psa bi načeloma morala vsebovati kopanje, sušenje, striženje ali trimanje, česanje, krajšanje krempljev in nego blazinic ter nego oči in ušes, vendar se lahko obseg storitve med saloni tudi razlikuje. Pozanimajte se tudi o izkušnjah frizerja s posamezno pasmo, zlasti, če le-ta zahteva posebno obliko striženja ali nege. V kolikor je pes občutljiv na določene izdelke za nego kože in dlake, na to opozorite pasjega frizerja oziroma se pozanimajte ali uporablja ustrezne preparate. Nekateri skrbniki se ob prvem obisku pasjega frizerja odločijo ostati prisotni med negovanjem, da lahko vidijo odzivanje psa na pasjega frizerja ter tudi ravnanje negovalca s psom. Čeprav nekateri pasji frizerji raje vidijo, da skrbnik med negovanjem ni prisoten, pa bo zares dober pasji frizer razumel vaše pomisleke in vam bo v tej želji tudi ustregel.


Izberite regijo v kateri želite iskati.


Regije v SlovenijiPomurska regijaPodravska regijaKoroška regijaSavinjska regijaZasavska regijaSpodnjeposavska regijaJugovzhodna SlovenijaOsrednjeslovenska regijaGorenjska regijaNotranjsko-kraška regijaGoriška regijaObalno-kraška regija


ONLINE ZOO
Witzelsbergergasse 20/11, 1150 Dunaj, Avstrija

Fifi
Slovenska 80, 1234 Mengeš

Kosmatinček
Hočevje 43, 1301 Krka

Liliput
Lobček 12, 1290 Grosuplje

Pasje mesto
Ljubljanska 110, 1230 Domžale

Pasji center
Tomačevo 30a, 1000 Ljubljana

Pasji raj
Dolenjska cesta 441a, 1291 Škofljica

Šapek
Stahovica 12a, 1242 Stahovica

Smrček
Brnčičeva 13, 1000 Ljubljana

Striženje kužkov - Damjana Osovnikar
BTC Tukano - Dvorana 6, 1000 Ljubljana

Zvestin
Črna vas 109 b, 1260 Ljubljana