Glasovanje za fotografije, ki bodo krasile Kužkov koledar 2018

Dragi bralci in bralke revije Kužek,

prejeli smo vaše predloge fotografij za novi Kužkov koledar in med njimi izbrali najboljše, končno izbiro pa prepuščamo vam! Glasujte za fotografije, ki si jih želite videti v Kužkovem koledarju za leto 2018. K glasovanju povabite tudi prijatelje, da glasujejo za vaše favoritke. 60 fotografij z največjim številom glasov, bo objavljenih v koledarju! Šest avtorjev, katerih fotografija bo prejela največ glasov, pa bodo prejeli tudi super nagrade!

Avtorjem šestih fotografij z največ glasovi, bomo podelili:

  1. mesto: PLATINUM bon za nakup v spletni trgovini v vrednosti 30 € + spletni dostop Kužek eno leto
  2. mesto: PLATINUM bon za nakup v spletni trgovini v vrednosti 25 € + spletni dostop Kužek pol leta
  3. mesto: PLATINUM bon za nakup v spletni trgovini v vrednosti 20 €
  4. mesto: knjiga Kužek po izbiri
  5. mesto: majica Kužek po izbiri
  6. mesto: Kužkova knjiga popustov

PLATINUM Naravna Hrana za Pse je pripravljena iz minimalno 70 % svežega mesa / sveže ribe s samo naravnimi in kakovostnimi sestavinami – kot hrana, ki jo najdemo v naravi! Poseben proizvodni proces ‘nežni parnik’ varuje dragocena hranila, hrana ostane sočna in aromatična in kar je najbolj pomembno, ne vsebuje pršic. PLATINUM Hrana za Pse je zagotovo brez vabil, arom, barvil, dišav ali ojačevalcev okusa. Preizkusite nas, vaš pes bo oboževal slasten in sočen okus svežega mesa. Naš slogan je: »70% svežega mesa za 100% okus!« Več informacij na našem portalu www.platinum.si ali v spletni trgovini www.naravnahranazapse.si

Glasovanje traja od 13.9.2017 do 30.9.2017. Za vsako fotografijo je mogoče glasovati enkrat dnevno (vsakih 24 ur) na gospodinjstvo (IP naslov).

Veselo glasovanje!